Alaturi De Noi, Pentru Sanatatea Ta!
Împreuna,pentru sănătate!
-----

Modalități de plată

Plata la Livrare, în numerar

Plata în numerar, denumită și plată prin ramburs, se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul în care primiți confirmarea prin mail. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se face către aceștia.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (inclusiv Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro), dacă au cod CVV2/CVC2.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Monterotm.ro folosește sistemul PaySecure.

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PaySecure. Monterotm.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata prin transfer bancar

Dacă alegeți să plătiți prin transfer bancar (ordin de plată), livrarea produselor se face numai după confirmarea plății conform detaliilor din mail.

Informațiile de care aveți nevoie pentru plata prin transfer bancar:

MONTERO TEHNICO MEDICALE SRL
IBAN: RO

Start typing and press Enter to search

Cos de cumparaturi

Niciun produs în coș.